Με επιτυχία η επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση 60 χρόνων από την ίδρυση της Ε.Ι.Ε.Τ.

  • Φεβ 13, 2023

Στο φιλόξενο χώρο του Tekila Bar στο κέντρο της Αθήνας (Κολοκοτρώνη 3, στοά Μπολάνη) πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η επετειακή εκδήλωση της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου, παρουσία υπουργών, βουλευτών εκπροσώπων κομμάτων, διαφημιστικών εταιρειών και Ενώσεων Τύπου.

Με αφορμή την συμπλήρωση 60 χρόνων από την ίδρυση της, η Ε.Ι.Ε.Τ. διοργάνωσε μια ζεστή εκδήλωση όπου, σε χαλαρό κλίμα, συζητήθηκαν τα θέματα που απασχολούν τον Περιφερειακό Τύπο, ενώ τιμήθηκαν οι εφημερίδες – μέλη της που ιδρύθηκαν προ του 1963.

Μεταξύ άλλων παρευρέθησαν ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Γεώργιος Στύλιος, ο υφυπουργός Δικαιοσύνης κ. Γεώργιος Κώτσηρας, η υφυπουργός Παιδείας κ. Ζέτα Μακρή, ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης – Επικοινωνίας κ. Δημήτρης Γαλαμάτης, ενώ τα κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου εκπροσώπησαν:

*Ο πρώην υπουργός κ. Παναγιώτης Κουρουπλής, τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα.

*Ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής ομάδας κ. Μιχάλης Κατρίνης και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής κ. Δημήτρης Μάντζος, τον Πρόεδρο κ. Νίκο Ανδρουλάκη.

*Το ΜεΡΑ25 ο Εκπρόσωπος Τύπου κ. Μιχάλης Κριθαρίδης και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας Σπύρος Δερβενιώτης.

Παρευρέθησαν περισσότεροι από 30 βουλευτές, κυρίως από την Περιφέρεια, που ενημερώθηκαν για τα θέματα των εβδομαδιαίων περιφερειακών εφημερίδων και υποσχέθηκαν την προώθηση τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ενώ το παρών έδωσαν και μέλη της Ε.Ι.Ε.Τ. που, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, κατάφεραν να παρευρεθούν στην επετειακή εκδήλωση της Ένωσης.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη της την εταιρεία προβολής και διαφήμισης Mave Media.

 

Από το Γραφείο Τύπου της Ε.Ι.Ε.Τ.

 

 

ΛΕΖΑΝΤΕΣ

1 + 2

Μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ι.Ε.Τ. με βουλευτές που παρευρέθησαν στη εκδήλωση

 

3

Ο πρόεδρος της Ε.Ι.Ε.Τ. Αντώνης Μουντάκης και ο Α’ αντιπρόεδρος Σταύρος Μάτσης με τον πρώην υπουργό Παναγιώτη Κουρουπλή, που εκπροσώπησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

 

 

4

Ο πρόεδρος της Ε.Ι.Ε.Τ. Αντώνης Μουντάκης και ο ταμίας Άγγελος Βασίλαινας, με τους βουλευτές: Νάντια Γιαννακοπύλου (ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ), Θεόδωρο Ρουσόπουλο (Νέα Δημοκρατία) και τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Δημήτρη Μάντζο

5

Η αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου κ. Γιώτα Αντωνοπούλου παρέδωσε την τιμητική διάκριση στον Σωτήρη Βόσδου, Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας και ιδιοκτήτη της εφημερίδας «Φωνή της Φλωρίνης»

 

6

Βράβευση του ιδιοκτήτη της εφημερίδας «Φωνή της Βισαλτίας» (Σερρών) Διονύση Τριανταφύλλου από τον Γενικό Γραμματέα Ενημέρωσης – Επικοινωνίας κ. Δημήτρη Γαλαμάτη

 

2
1
4
5
6
7
3

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: στην σελίδα της Ε.Ι.Ε.Τ. στο Facebook (ΕΙΕΤ- Ένωση Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου)

 

Μοιραστείτε το

Submit to Facebook
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Φεβρουάριος 2023 13:10

footer