Διανομή δικαιωμάτων ΟΣΔΕΛ 2022 - Υποβολή δηλώσεων & επικαιροποίηση παραρτήματος

  • Ιαν 11, 2022

ΑΘΗΝΑ 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022

 

 

 

ΘΕΜΑ: Διανομή δικαιωμάτων ΟΣΔΕΛ 2022 - Υποβολή δηλώσεων & επικαιροποίηση παραρτήματος

Από τον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης Έργων του Λόγου (ΟΣΔΕΛ) λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

Ενόψει της διανομής δικαιωμάτων 2022, ξεκινούν οι διαδικασίες της υποβολής δηλώσεων και της επικαιροποίησης παραρτημάτων για τις παρακάτω κατηγορίες συμβασιούχων:

*Εκδότες εφημερίδων και περιοδικών ποικίλης ύλης

*Εκδότες ειδησεογραφικών ενημερωτικών ιστοσελίδων

*Εκδότες λογοτεχνικών και μονοθεματικών περιοδικών, σ’ έντυπη και ηλεκτρονική μορφή

*Εκδότες επιστημονικών περιοδικών, σ’ έντυπη και ηλεκτρονική μορφή

Παράλληλα, με την υποβολή της Δήλωσης Tύπου, θα πρέπει να προχωρήσετε και στην υποχρεωτική Επικαιροποίηση του παραρτήματος της σύμβασης ανάθεσης, δηλώνοντας τυχόν νέους τίτλους /urls ιστοτόπων που περιήλθαν στην κυριότητά σας κατά το έτος 2021, καθώς επίσης και στην υποχρεωτική επικαιροποίηση ή διαγραφή των στοιχείων των εντύπων/ urls ιστοτόπων που έχετε ήδη δηλώσει στο παράρτημα της σύμβασης.

Επισημαίνουμε ότι οι τίτλοι που δεν αναφέρονται στο παράρτημα της σύμβασης ανάθεσης, δεν μπορούν να συμπεριληφθούν στα προγράμματα αδειοδότησης του ΟΣΔΕΛ και κατά συνέπεια ούτε και στη διανομή δικαιωμάτων.

Για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τα βήματα που θα πρέπει ν' ακολουθήσετε για να υποβάλετε τη δήλωσή σας και για να επικαιροποιήσετε το παράρτημά σας, πρέπει να επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση my.osdel.gr και να ακολουθήσετε την σχετική διαδικασία.

Για να κάνετε επικαιροποίηση του παραρτήματος, θ’ ακολουθήσετε την παραπάνω διαδικασία και στην ενότητα «Δηλώσεις» θα επιλέξετε το μπλε πεδίο «Επικαιροποίηση παραρτήματος», οπότε και θα εμφανιστεί η σελίδα με τις σχετικές οδηγίες.

Αν δεν θυμάστε τον κωδικό σας, συμπληρώστε τον ΑΦΜ σας, επιλέξτε «Ξέχασα τον κωδικό μου» και ο κωδικός θα σταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δηλώσει ως email επικοινωνίας με τον ΟΣΔΕΛ.

Η προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων και την επικαιροποίηση του παραρτήματος λήγει τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022.

Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι σε περίπτωση που δεν ολοκληρώσετε εμπρόθεσμα τις διαδικασίες αυτές δεν θα είναι δυνατή η συμμετοχή σας στις συγκεκριμένες διανομές δικαιωμάτων.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Συμβασιούχων στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

 

 

Για το Δ.Σ. της Ε.Ι.Ε.Τ

 

   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο ΓEN.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

        ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ                                ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ

 

Μοιραστείτε το

Submit to Facebook

footer