ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ε.Ι.Ε.Τ. ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ

  • Ιαν 04, 2022

ΑΘΗΝΑ, 3 Ιανουαρίου 2022

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ε.Ι.Ε.Τ. ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ

Aγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι εκπρόσωποι του μη κερδοσκοπικού οργανισμού iMedD, μας πρότειναν να συμμετέχουν τα μέλη της Ένωσής μας που επιθυμούν σε ανώνυμη έρευνα που διεξάγουν σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Στόχος της έρευνας αυτής είναι να αποτυπωθούν οι τάσεις και απόψεις της Ελληνικής δημοσιογραφικής κοινότητας σχετικά με το δημοσιογραφικό επάγγελμα, καθώς και τα ζητήματα εμπιστοσύνης στην ελληνική δημοσιογραφία.  

Αρχικά σας παραθέτουμε κάποιες πληροφορίες σχετικά με τον οργανισμό iMedD: Πρόκειται για έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό, όπως προαναφέρθηκε, που ιδρύθηκε το 2018 με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Αποστολή του είναι η προαγωγή και ενίσχυση της διαφάνειας, της εγκυρότητας και της ανεξαρτησίας στη δημοσιογραφία.

Σε περίπτωση που θέλετε να συμβάλλετε στην διεξαγωγή της έρευνάς του, θα πρέπει να συμπληρώσετε ένα ερωτηματολόγιο, η συμπλήρωσή του οποίου διαρκεί πέντε λεπτά. Οι απαντήσεις θα παραμείνουν απόρρητες, ενώ δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί κανενός είδους ταυτοποίηση των στοιχείων των συμμετεχόντων. Όλα τα στοιχεία θα αξιοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για στατιστικούς σκοπούς.

To Link της έρευνας για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτή είναι: https://bit.ly/PORUJourS3rvey 

Τα στατιστικά αποτελέσματά της θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν στο Διεθνές Φόρουμ Δημοσιογραφίας 2022 του iMEdD, στις 11 & 12 Φεβρουαρίου, ενώ αμέσως μετά θα είναι διαθέσιμα τόσο στην δημοσιογραφική κοινότητα όσο και στο κοινό.

Για το Δ.Σ. της Ε.Ι.Ε.Τ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο ΓEN.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ                                ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ

Μοιραστείτε το

Submit to Facebook

footer