ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ Ε.Ι.Ε.Τ

  • Νοε 30, 2021

        ΑΘΗΝΑ 30.11.2021

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ Ε.Ι.Ε.Τ.

1.ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΛΤΑ: Πολλά μέλη μας, μας ενημερώνουν ότι τον τελευταίο χρόνο παρατηρείται σημαντική καθυστέρηση στην διανομή των εφημερίδων τους μέσω των ΕΛΤΑ, τόσο εντός όσο και εκτός του Νομού τους. Συγκεκριμένα, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που οι συνδρομητές τους λαμβάνουν τρία και τέσσερα φύλλα μαζεμένα, ενώ κάποια άλλα φύλλα δεν φτάνουν ποτέ!

Με αφορμή τα παραπάνω, έγινε εκ μέρους της Ε.Ι.Ε.Τ. παρέμβαση στον τομέα Διανομής των ΕΛΤΑ, ενώ το θέμα θα τεθεί και στην επικείμενη συνάντηση με τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ κ. Οικονόμου.

Ωστόσο, όσον αφορά ιδιαίτερα την Αττική, αναζητείται εναλλακτική λύση διανομής και για τον λόγο αυτό όσοι συνάδελφοι αποστέλλουν εφημερίδες εντός του λεκανοπεδίου, παρακαλούνται όπως μας ενημερώσουν για τον αριθμό των φύλλων και την ημέρα διανομής.

2. ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ: Καταβλήθηκαν χθες Δευτέρα 29-11-2021 τα εκπαιδευτικά επιδόματα στους ωφελούμενους που ολοκλήρωσαν την κατάρτιση και συμμετείχαν στις εξετάσεις πιστοποίησης στο Πρόγραμμα «Κατάρτιση και Πιστοποίηση Εργαζομένων στον Επαρχιακό Τύπο» που υλοποίησε η Ε.Ι.Ε.Τ.

3. ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ: Στις 15 Δεκεμβρίου 2021 λήγει η προθεσμία υποβολής δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης (πόθεν έσχες) και οικονομικών συμφερόντων. Υπενθυμίζουμε ότι, κατόπιν παλαιότερης τροποποίησης του σχετικού Νόμου, οι εφημερίδες τοπικής κυκλοφορίας ΔΕΝ έχουν υποχρέωση για δήλωση πόθεν έσχες.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Όσοι συνάδελφοι λειτουργούν Ιστοσελίδες με σχετικό ΚΑΔ, είναι ΥΠΟΧΡΕΟΙ στην υποβολή δήλωσης Πόθεν Έσχες.

4. ΑΔΕΙΕΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ: Παρελήφθησαν από την Ε.Ι.Ε.Τ. οι άδειες δακτυλίου περιόδου 2021-2022. Όσοι συνάδελφοι είχαν καταθέσει σχετική αίτηση, πρέπει να επικοινωνήσουν με τα γραφεία μας για να ενημερωθούν για τον τρόπο παραλαβής. Υπενθυμίζουμε ότι άδεια δακτυλίου δικαιούνται όσοι συνάδελφοι είναι ταμειακώς τακτοποιημένοι, δηλαδή έχουν εξοφλήσει και την συνδρομή του 2021 προς την Ένωση.

5. ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ: Καθώς βρισκόμαστε στο τέλους του έτους, καλούμε τα μέλη μας που οφείλουν συνδρομές να προχωρήσουν στην εξόφλησή τους. Εντός της εβδομάδας θα σταλεί σχετική επιστολή σε όσους έχουν οφειλές, με πληροφορίες για το ποσό οφειλής και τον τρόπο εξόφλησης.

Για το Δ.Σ. της Ε.Ι.Ε.Τ

 

   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο ΓEN.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

        ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ                                ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ

Μοιραστείτε το

Submit to Facebook
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Νοέμβριος 2021 11:06

footer