ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΥΠΟ ΜΕΧΡΙ 31-12-2023

  • Μαρ 05, 2021

ΑΘΗΝΑ, 5 Μαρτίου 2021

 

 

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΥΠΟ ΜΕΧΡΙ 31-12-2023

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Οι μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλε η Ένωση μας, από τον Σεπτέμβριο του 2019, για την διατήρηση της δημοσίευσης των διακηρύξεων στον Περιφερειακό Τύπο και μετά τις 31-12-2020, δρέπουν καρπούς για δεύτερη φορά σε διάστημα λίγων μηνών. Μετά την ετήσια παράταση που μας είχε δώσει νομοσχέδιο που ψηφίστηκε στις 21.12.2020, ήρθε μια ακόμη ευχάριστη είδηση:

Στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων «Εκσυγχρονισμός, απλοποίηση και αναμόρφωση του ρυθμιστικού πλαισίου των δημοσίων συμβάσεων, ειδικότερες ρυθμίσεις προμηθειών στους τομείς της άμυνας και της ασφάλειας και άλλες διατάξεις για την ανάπτυξη και τις υποδομές», που ψηφίστηκε χθες Πέμπτη 4-3-2021 στη Βουλή, περιελήφθη η παράταση της δημοσίευσης των Διακηρύξεων στον Περιφερειακό Τύπο μέχρι τις 31-12-2023 (τροπολογία με γενικό αριθμό 783 και ειδικό 52).

Δεν πανηγυρίζουμε, δεν εφησυχαζόμαστε και -κυρίως- δεν αποκλίνουμε του στόχου μας που είναι η ΜΟΝΙΜΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ των δημοσιεύσεων χωρίς αστερίσκους και ημερομηνίες λήξης.

Μια ακόμη μάχη κερδήθηκε, ωστόσο έχουμε μπροστά μας κι άλλες, μέχρι το αυτονόητο να γίνει δεδομένο!

Υ.Γ.: Καθώς δεν θέλουμε να χαλάσουμε το καλό κλίμα που επικρατεί στον κλάδο μας, μετά την ψήφιση του παραπάνω νομοσχεδίου, δεν θα αναφερθούμε στην «αόρατη» Ένωση που εμφανίστηκε από το… πουθενά μετά από 5-6 χρόνια με μοναδικό στόχο να καρπωθεί το θετικό αποτέλεσμα που ήρθε μετά από πολύμηνες προσπάθειες της Ένωσης μας, αλλά και του ΣΗΠΕ. Όλα εν καιρώ και στην ώρα τους…

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Για το Δ.Σ. της Ε.Ι.Ε.Τ

 

   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο ΓEN.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

        ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ                                ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ

Μοιραστείτε το

Submit to Facebook

footer