Ευχαριστήρια επιστολή Δ.Σ. της ΕΙΕΤ προς τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστό

  • Νοε 27, 2019

ΑΘΗΝΑ, 27 Νοεμβρίου 2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνο Αγοραστό απέστειλε το Δ.Σ. της Ε.Ι.Ε.Τ. με αφορμή τη λήξης της θητείας του ως Προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας. Θυμίζουμε ότι με ενέργειες και την καθοριστική συμβολή του κ. Αγοραστού, ως Προέδρου της ΕΝ.Π.Ε., είχε πραγματοποιηθεί το Ιστορικό 1ο Συνέδριο Περιφερειακού, Κλαδικού & Τοπικού Τύπου τον Σεπτέμβριο του 2017 στη Λάρισα.

Η επιστολή έχει ως εξής:

ΠΡΟΣ:

κ. Κωνσταντίνο Αγοραστό

Περιφερειάρχη Θεσσαλίας

           

Αξιότιμε κ. Αγοραστέ,

Με αφορμή την ολοκλήρωση της θητείας σας ως Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε για μια ακόμη φορά τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας για την αμέριστη στήριξή σας στη διοργάνωση του ιστορικού 1ου Συνεδρίου Περιφερειακού, Κλαδικού & Τοπικού Τύπου που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2017 στη Λάρισα.

Η συμβολή της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, της Περιφέρειας και η δική σας προσωπικά συνετέλεσαν στην μεγάλη επιτυχία με την οποία εστέφθη το Συνέδριο. Ιδιαίτερη δε ευχαρίστηση προκάλεσε, τόσο σε εμάς όσο και στο σύνολο των συνέδρων, το ειλικρινές σας ενδιαφέρον για τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο μας, το οποίο αποτυπώθηκε από την ενεργό παρουσία και συμμετοχή σας καθόλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Είμαστε σίγουροι σε μία εποικοδομητική συνεργασία μαζί σας και στο μέλλον για την προαγωγή και την ενίσχυση του περιφερειακού και κλαδικού τύπου.

Και πάλι σας ευχαριστούμε θερμά.

Για το Δ.Σ. της Ε.Ι.Ε.Τ.

   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο ΓEN.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

        ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ                                   ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ

Μοιραστείτε το

Submit to Facebook

footer