ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

  • Ιουν 26, 2019

            ΑΘΗΝΑ 26 Ιουνίου 2019

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Μετά από διευκρινήσεις που μας παρείχε η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης - Επικοινωνίας, οι περιφερειακές εφημερίδες που επιθυμούν να υπαχθούν στο "Πρόγραμμα ενίσχυσης ημερησίων ή εβδομαδιαίων περιφερειακών ή τοπικών εφημερίδων" θα πρέπει να αποστείλουν* μέχρι την Δευτέρα 1η Ιουλίου, ΜΟΝΟ τα εξής:

  1. Αίτηση στην οποία θα αναφέρουν ότι επιθυμούν να υπαχθούν στο "Πρόγραμμα ενίσχυσης ημερησίων ή εβδομαδιαίων περιφερειακών ή τοπικών εφημερίδων".
  1. Υπεύθυνη δήλωση του νομίμου εκπροσώπου τους, στην οποία δηλώνεται ο αριθμός των εργαζομένων που απασχολεί η επιχείρηση κατά ειδικότητα, τα χρονικά διαστήματα απασχόλησής τους και ότι έχουν

εξοφληθεί οι εργατικές απαιτήσεις των εργαζομένων της επιχείρησης (δεδουλευμένες αποδοχές, επιδόματα εορτών, αδείας κ.λπ.).

  1. Βεβαίωση ασφάλισης του Ε.Φ.Κ.Α. για τους εργαζόμενους που απασχολεί η επιχείρηση.
  1. Πίνακα Προσωπικού.

*Ο φάκελος θα πρέπει να αποσταλεί στην Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης & Επικοινωνίας του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης (Φραγκούδη 11 & Αλ. Πάντου, Καλλιθέα, Τ.Κ. 10163), με τη σημείωση: "Δικαιολογητικά για ένταξη στο "Πρόγραμμα ενίσχυσης ημερησίων ή εβδομαδιαίων περιφερειακών ή τοπικών εφημερίδων", μέχρι την Δευτέρα 1η Ιουλίου.

 

Για το Δ.Σ. της Ε.Ι.Ε.Τ

       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο ΓEN.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

   ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ                                ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ

Μοιραστείτε το

Submit to Facebook
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 26 Ιούνιος 2019 15:26
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ »

footer