Ενημέρωση για επικαιροποίηση στοιχείων ταυτότητας για το Μητρώο Περιφερειακού και Τοπικού Τύπου.

  • Ιουν 03, 2019

                                                             ΑΘΗΝΑ 31 Μαΐου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενημέρωση για επικαιροποίηση στοιχείων ταυτότητας για το Μητρώο Περιφερειακού και Τοπικού Τύπου.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Από το Τμήμα Μητρώων & Διαφάνειας της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης λάβαμε και σας προωθούμε την παρακάτω ενημέρωση που αφορά την επικαιροποίηση στοιχείων ταυτότητας για το Μητρώο Περιφερειακού και Τοπικού Τύπου:


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο εφαρμογής και λειτουργίας του Ηλεκτρονικού Μητρώου περιφερειακού και τοπικού Τύπου, βάσει του ν. 4487/2017 (ΦΕΚ Α’ 116/09.08.2017), πρέπει να πληρούνται συγκεκριμένες προϋποθέσεις από τις ενδιαφερόμενες εφημερίδες, προκειμένου να ενταχθούν στο Μητρώο. Μία εκ των προϋποθέσεων αφορά στην πληρότητα των στοιχείων ταυτότητας των εφημερίδων, βάσει του άρθρου 14 του ν. 4487/2017, το οποίο τροποποιεί το άρθρο 2 του ν. 3548/2007.

Κατόπιν τούτου, παρακαλείσθε να μας αποστείλετε μέχρι τις 7-6-2019 στο e-mail της Διεύθυνσης Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. οποιοδήποτε από τα κατωτέρω στοιχεία ταυτότητας υπολείπεται ή έχει τροποποιηθεί από την βασική καρτέλα της εφημερίδας σας στην πλατφόρμα e-efimeris, ώστε να επικαιροποιήσουμε τα στοιχεία σας, σύμφωνα με την ταυτότητα της εφημερίδας σας:

- Ιδιοκτησία, Είδος επιχείρησης

-Έδρα, Διεύθυνση

-Όνομα/Τηλέφωνο/FAX, e-mail ιδιοκτήτη

-Όνομα/Τηλέφωνο/FAX, e-mail εκδότη

-Όνομα/Τηλέφωνο/FAX, e-mail διευθυντή

-Τιμή Μονάδας (η τιμή πώλησης που αναγράφεται στο φύλλο σας)

-Κατοχύρωση σήματος (εφόσον υπάρχει).                  

Επιπλέον, για την πληρότητα των στοιχείων της εφημερίδας σας στην πλατφόρμα e-efimeris, παρακαλούμε να μας αποστείλετε και τα κατωτέρω στοιχεία:

-ΑΦΜ, ΔΟΥ

-Έναρξη Εργασιών (ημερομηνία)

-Ημερομηνία Πρώτης Έκδοσης

-Αριθμός ΓΕΜΗ

-ISSN (εφόσον υπάρχει)

-Αριθμός απασχολούμενων δημοσιογράφων.

Τέλος, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία αναζήτησης Ποινικού Μητρώου αυτεπαγγέλτως από την Υπηρεσία για τα πρόσωπα της παραγράφου θ. του ν. 3548/2007, όπως τροποποιήθηκε από το άρθρο 14 του ν. 4487/2017, παρακαλούμε να μας αποστείλετε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το συντομότερο δυνατόν την ημερομηνία έκδοσης και την Αρχή έκδοσης του Δελτίου Ταυτότητας των εν λόγω προσώπων, ενώ επισημαίνεται ότι η απαιτούμενη Υπεύθυνη Δήλωση για την αναζήτηση Ποινικών Μητρώων πρέπει να είναι συμπληρωμένη στην πληρότητά της (δηλαδή να αναγράφονται με σαφήνεια Όνομα Μητρός και Πατρός, Ημερομηνία και τόπος Γέννησης, όπως και ο αριθμός του Δελτίου Ταυτότητας).

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΑΜΟΥΡΗΣ


Για το Δ.Σ. της Ε.Ι.Ε.Τ

   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο ΓEN.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ                                ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ

Μοιραστείτε το

Submit to Facebook
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Ιούνιος 2019 12:36

footer