Δηλώσεις συμμετοχής στο 2ο Συνέδριο Ενώσεων Περιφερειακού & Κλαδικού Τύπου Ναύπλιο (16 & 17 Νοεμβρίου)

  • Οκτ 26, 2018

ΑΘΗΝΑ, 26 Οκτωβρίου 2018

2ο Συνέδριο Ενώσεων Περιφερειακού & Κλαδικού Τύπου
Ναύπλιο (16 & 17 Νοεμβρίου)Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σας υπενθυμίζουμε ότι η Ένωση Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου (ΕΙΕΤ) σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων (ΣΗΠΕ) και την Ένωση Ιδιοκτητών Δημοσιογράφων Περιοδικού Τύπου (ΕΔΙΠΤ), διοργανώνουν φέτος το 2ο Συνέδριο στο Ναύπλιο (ξενοδοχείο «Αμαλία»), την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Νοεμβρίου, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ωστόσο, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος από μέλη και των τριών Ενώσεων για τη συμμετοχή τους στο Συνέδριο, υπάρχει πλέον περιορισμένος αριθμός δωρεάν διανυκτερεύσεων.
Ως εκ τούτου, όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε, πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα που σας επισυνάπτεται και να την αποστείλετε στη γραμματεία της ΕΙΕΤ έως και την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου (ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ) στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Επίσης, όσοι από εσάς επιθυμείτε δωρεάν μετάβαση από Αθήνα προς Ναύπλιο (Παρασκευή 16/11/2018) και επιστροφή από Ναύπλιο προς Αθήνα (Κυριακή 18/11/2018), θα πρέπει να το γνωστοποιήσετε στην Γραμμματεία της Ε.Ι.Ε.Τ.

*Σημειώνουμε ότι, κατόπιν αποφάσεως του Δ.Σ., διανυκτερεύσεις και δωρεάν μετακίνηση με το λεωφορείο από Αθήνα προς Ναύπλιο και αντιστρόφως δικαιούνται μόνο τα ταμειακώς εντάξει μέλη. Όσα μέλη έχουν οφειλές προς την Ένωση και επιθυμούν διανυκτερεύσεις στο Συνέδριο του Ναυπλίου, θα πρέπει να φροντίσουν για την εξόφληση των οφειλών τους πριν την ημερομηνία αποστολής της δήλωσης συμμετοχής.

Περισσότερες πληροφορίες, όσον αφορά το αναλυτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου θα σας σταλούν το συντομότερο δυνατόν.

Για το Δ.Σ. της Ε.Ι.Ε.Τ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο ΓEN. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ               ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ

Μοιραστείτε το

Submit to Facebook
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Οκτώβριος 2018 13:12

footer