2ο Συνέδριο Ενώσεων Περιφερειακού & Κλαδικού Τύπου Ναύπλιο (16 & 17 Νοεμβρίου) - Δηλώσεις συμμετοχής

  • Οκτ 22, 2018

2ο Συνέδριο Ενώσεων Περιφερειακού & Κλαδικού Τύπου
Ναύπλιο (16 & 17 Νοεμβρίου) - Δηλώσεις συμμετοχήςΜετά την μεγάλη επιτυχία της Ημερίδας που διοργανώσαμε από κοινού οι Ενώσεις Περιφερειακού και Κλαδικού Τύπου τον Σεπτέμβριο του 2017 στη Λάρισα (υπό την αιγίδα της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και τη στήριξη της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Θεσσαλίας), η Ένωση Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου (ΕΙΕΤ) σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων (ΣΗΠΕ) και την Ένωση Ιδιοκτητών Δημοσιογράφων Περιοδικού Τύπου (ΕΔΙΠΤ), διοργανώνουν φέτος το 2ο Συνέδριο στο Ναύπλιο (ξενοδοχείο «Αμαλία»), την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Νοεμβρίου, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στο Συνέδριο θα συζητηθούν καυτά και επίκαιρα ζητήματα του κλάδου μας και αναμένεται να παραστούν, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής /Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης - Επικοινωνίας, εκπρόσωποι των κομμάτων του Κοινοβουλίου, επιστήμονες, ακαδημαϊκοί, εκπρόσωποι φορέων ΜΜΕ και της διαφημιστικής αγοράς κ.ά.

Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε, πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα που έχετε λάβει και να την αποστείλετε στη γραμματεία της ΕΙΕΤ έως και την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Σημειώνεται ότι η EIET έχει εξασφαλίσει και φέτος δωρεάν διανυκτερεύσεις με πρωινό, ενώ από τους διοργανωτές θα καλυφθούν γεύματα και δείπνα και για τις δύο ημέρες (Παρασκευή & Σάββατο). Για τις διανυκτερεύσεις θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει της ημερομηνίας αποστολής της δήλωσης συμμετοχής σας.

*Σημειώνουμε ότι, κατόπιν αποφάσεως του Δ.Σ., διανυκτερεύσεις δικαιούνται μόνο τα ταμειακώς εντάξει μέλη. Όσα μέλη έχουν οφειλές προς την Ένωση και επιθυμούν διανυκτερεύσεις στο Συνέδριο του Ναυπλίου, θα πρέπει να φροντίσουν για την εξόφληση των οφειλών τους πριν την ημερομηνία αποστολής της δήλωσης συμμετοχής.

Περισσότερες πληροφορίες, όσον αφορά το αναλυτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου θα σας σταλούν το συντομότερο δυνατόν.

Για το Δ.Σ. της Ε.Ι.Ε.Τ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Ο ΓEN. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ                 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ

Μοιραστείτε το

Submit to Facebook
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 22 Οκτώβριος 2018 13:59

footer