Ημερίδα Ενώσεων Τύπου «Βιωσιμότητα και μετεξέλιξη του Περιφερειακού - Τοπικού & Κλαδικού Τύπου»

  • Σεπ 01, 2017

ΑΘΗΝΑ, 31 Αυγούστου 2016


Ημερίδα Ενώσεων Τύπου
« Βιωσιμότητα και μετεξέλιξη του Περιφερειακού - Τοπικού & Κλαδικού Τύπου »
(30 Σεπτεμβρίου, Λάρισα)


Αγαπητοί συνάδελφοι,
Μετά την ψήφιση του νέου Νόμου για τον περιφερειακό Τύπο κατέστη πασιφανής η ανάγκη για τη συνέχιση του διαλόγου με την Πολιτεία πάνω σε νέα βάση και με κεντρικό θέμα τις συνέπειες του Νόμου 4487/2017 στον κλάδο του περιφερειακού - τοπικού και κλαδικού Τύπου.
Για πρώτη φορά, οι Ενώσεις σκεπτόμασταν σοβαρά την ανάγκη  διοργάνωσης από κοινού δημόσιας συζήτησης για τα προβλήματα του κλάδου σε σχέση με την εφαρμογή του νέου Νόμου.
Κατόπιν επαφών και έντονης δραστηριοποίησης για την εξεύρεση χορηγίας, με μεγάλη ικανοποίηση, σας ενημερώνουμε για τη διεξαγωγή  ημερίδας με θέμα: "Βιωσιμότητα και μετεξέλιξη του Περιφερειακού - Τοπικού και Κλαδικού Τύπου" το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017, στη Λάρισα.

Στην  ημερίδα θα συζητηθούν καυτά και επίκαιρα ζητήματα όπως η εφαρμογή του Νόμου 4487/2017 για τον περιφερειακό Τύπο, η παρερμηνεία του Νόμου 4412/2016 για τις δημόσιες συμβάσεις (προσκόμιση περιττών δικαιολογητικών/μειοδοτικός διαγωνισμός για την ανάθεση των ανακοινώσεων Δημοσίου), η επιβίωση και η ανάπτυξη του έντυπου Τύπου αλλά και η ομαλή μετάβαση του στην ψηφιακή κοινωνία της πληροφορίας (ανάπτυξη ιστοσελίδων).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με τη στήριξη της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ενώ πλήθος κόσμου θα προσκληθεί να την παρακολουθήσει και να συμμετάσχει:
Aναμένεται να παραστούν επιστήμονες, ακαδημαϊκοί, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής/ Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης-Επικοινωνίας, εκπρόσωποι των κομμάτων του Κοινοβουλίου, βουλευτές, η τοπική αυτοδιοίκηση, εκδότες, δημοσιογράφοι, οι Ενώσεις Τύπου, οι ραδιοτηλεοπτικές Ενώσεις της Περιφέρειας και η Πανελλήνια Ένωση Ειδησεογραφικών Ιστοσελίδων.

Όπως κατανοείτε, καθώς το γεγονός είναι αναγκαίο να λάβει μεγάλη δημοσιότητα, καλούμε  όλα τα μέλη μας να προβάλουν τις διεργασίες της ημερίδας σε ολόκληρη τη χώρα.

Παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ διανυκτέρευση για όλα τα μέλη των τεσσάρων Ενώσεων (το βράδυ της Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου), εκτός των μελών του νομού Λάρισας.

Για όσα μέλη της Ε.Ι.Ε.Τ. επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Ημερίδα και να τους χορηγηθεί διανυκτέρευση, επισυνάπτουμε σχετική φόρμα, την οποία παρακαλούμε να συμπληρώσετε και να επιστρέψετε το αργότερο έως την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την διανυκτέρευση σας, επικοινωνήστε με τη γραμματεία της Ε.Ι.Ε.Τ. (210 - 3811360)
Όσον αφορά τον χώρο διεξαγωγής, το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας και τις παροχές της χορηγίας, λεπτομέρειες θα λάβετε το συντομότερο δυνατόν.


Για το Δ.Σ. της Ε.Ι.Ε.Τ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο ΓEN.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ                         ΓΑΒΡΙΗΛ ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΗΣ

Μοιραστείτε το

Submit to Facebook
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Σεπτέμβριος 2017 09:42

footer