Πανελλήνια διάκριση του Παντελή Φλωρόπουλου σε θεατρικό διαγωνισμό

  • Ιουν 10, 2016

Έναν από τους τρεις επαίνουςτου 94ου Καλοκαιρίνειου Θεατρικού Διαγωνισμού 2015 που διεξάγει κάθε χρόνο ο Φιλολογικός Σύλλογος "Παρνασσός", απέσπασε οΑγρινιώτης συγγραφέας και δημοσιογράφος Παντελής Φλωρόπουλος για το θεατρικό του έργο «ο Καραγκιόζης… Έλληνας».

Βραβείοαπέσπασαν ο Γιώργος Κατσούλας (Αθήνα) με το έργο: «Παραδώστε τους αντιστασιακούς» και ο Άθως Χατζηματθαίου (Κύπρος) για το έργο: «Κραυγή». Το βραβείο συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο, χορηγία των Ιδρυμάτων Ανδρέα και Μαρίας Καλοκαιρινού.

Έπαινο απέσπασαν τρεις συγγραφείς: Ειρήνη Παπαδοπούλου (Κατερίνη) για το έργο: «Ο εγκέλαδος», Αντώνιος Ευθυμίου (Μόναχο Γερμανίας) για το έργο: «Ο εκλεκτός του Θεού» και Παντολέων Φλωρόπουλος (Αγρίνιο) για το έργο: «Ο Καραγκιόζης… Έλληνας».

ΤηνΚριτική Επιτροπήαποτέλεσαν: Εμμανουήλ Μικρογιαννάκης, Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος του Φ.Σ. Παρνασσός, Μαρία Μαντουβάλου, Αν. Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Αθηνών και Ελένη Κουντουράκη, Δρ Ν.Ε. Φιλολογίας.

Ηαπονομήτων διακρίσεων θα πραγματοποιηθεί σε ειδική τελετή την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016, ώρα 19.00, στην αίθουσα Κ. Παλαμά του Συλλόγου.

*Ο κ. Φλωρόπουλος είναι -και μάλιστα ιδιαίτερα δραστήριο- μέλος της Ε.Ι.Ε.Τ. ως ιδιοκτήτης της εφημερίδας "Αναγγελία" με έδρα το Αγρίνιο.

Το Δ.Σ. της Ένωσης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον καλό συνάδελφο που τιμά τον κλάδο μας με τις συγγραφικές και δημοσιογραφικές διακρίσεις του...

Μοιραστείτε το

Submit to Facebook
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Ιούνιος 2016 11:01

footer