Ανοιχτή Συνεδρίαση στην Αθήνα

  • Ιουν 01, 2016

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Μαΐου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας η ΑΝΟΙΧΤΗ για όλα τα μέλη μας συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΙΕΤ.

Στο μεγαλύτερο μέρος της συνεδρίασης συζητήθηκε το θέμα της συνεργασίας της ΕΙΕΤ με εξωτερικούς συνεργάτες με στόχο να προσελκύσουμε διαφήμιση που θα αποφέρει έσοδα τόσο για τα μέλη όσο και την Ένωση μας.

Οι διαφημιστές κ. Ρεγγίνα Μασσέλου και κ. Άρης Γκέρτσος παρουσίασαν το πλάνο συνεργασίας και απάντησαν σε ερωτήσεις μελών, με το κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών να είναι πολύ καλό και απομένει πλέον η τελική διαμόρφωση των σχετικών συμφωνητικών για να προχωρήσει η συνεργασία.

Στο δεύτερο μέρος της συνεδρίασης συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την Ένωση και το κλάδο μας (δημιουργία και ανάπτυξη ιστοσελίδων των μελών μας, κατάργηση Αγγελιοσήμου, κατάργηση ή μείωση τιμής πόντου στις δημοσιεύσεις διακηρύξεων - προκηρύξεων, για τα οποία θα σας ενημερώσουμε με νεώτερα Δελτία Τύπου, καθώς περιμένουμε να ολοκληρωθεί ο κύκλος επαφών της διοίκησης της Ε.Ι.Ε.Τ. με κυβερνητικούς φορείς και κόμματα της αντιπολίτευσης για τα θέματα αυτά.

Μοιραστείτε το

Submit to Facebook
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 01 Ιούνιος 2016 11:08
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ημερίδα στα Χανιά για τον Περιφερειακό Τύπο »

footer