ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

  • Μαϊ 16, 2016

Αγαπητοί και αγαπητές συνάδελφοι,

Σε συνέχεια του Δελτίου Τύπου που σας αποστείλαμε την προηγούμενη εβδομάδα, σας ενημερώνουμε ότι η ΑΝΟΙΧΤΗ για όλα τα μέλη μας συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Ι.Ε.Τ., θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Μαΐου και ώρα 11 π.μ. στην μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων - συνεδριάσεων (ισόγειο), της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας - Ενημέρωσης (οδός Αλ. Πάντου & Φραγκούδη, πλησίον Παντείου Πανεπιστημίου, Καλλιθέα), με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1) Συνεργασία με εξωτερικούς συνεργάτες με στόχο να προσελκύσουμε διαφήμιση που θα αποφέρει έσοδα τόσο για τα μέλη όσο και την Ένωση μας.

2) Δημιουργία και ανάπτυξη ιστοσελίδων των μελών μας, με στόχο να συμπεριληφθούν στο Ηλεκτρονικό Μητρώο ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης – ενημερωτικών ιστοσελίδων που σχεδιάζει η Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας.

3) Δημιουργία πανελλήνιου ειδησεογραφικού portal, υπό την σκέπη της Ε.Ι.Ε.Τ. με στόχο να αποφέρει έσοδα τόσο στην Ένωση όσο και στα μέλη που θα συμμετάσχουν.

4) Κατάργηση Αγγελιοσήμου και οι επιπτώσεις στη λειτουργία της Ένωσης αλλά και του ασφαλιστικού μας φορέα (ΕΤΑΠ ΜΜΕ - ΤΑΙΣΥΤ).

5) Κατάργηση ή μείωση τιμής πόντου στις δημοσιεύσεις διακηρύξεων - προκηρύξεων (Ν. 3548/2007).

Αγαπητοί και αγαπητές συνάδελφοι,

Ως Δ.Σ. θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική και καθοριστική για το μέλλον της Ε.Ι.Ε.Τ. και των εφημερίδων μας την ανοικτή συνεδρίαση της 28ης Μαΐου καθώς βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο για τον κλάδο μας σημείο, με ανοιχτά πολλά μείζονα θέματα και με μεθοδεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη και αν υλοποιηθούν θα οδηγήσουν σε μαρασμό την πλειοψηφία των εφημερίδων μας (κατάργηση αγγελιοσήμου, αύξηση ΦΠΑ στις συνδρομές - πωλήσεις εφημερίδων, κατάργηση δημοσιεύσεων, ΕΛΤΑ κ.α.).

Παράλληλα, θα συζητηθούν οι αναπτυξιακές δράσεις που έχει επεξεργαστεί η διοίκηση με εξωτερικούς συνεργάτες της Ένωσης μας, με στόχο να προσελκύσουμε έσοδα τόσο για τα μέλη όσο και την Ένωση μας.

Πάγια θέση μας, από τη μέρα που αναλάβαμε τη διοίκηση της Ε.Ι.Ε.Τ., είναιότι μόνο με συσπείρωση, ενότητα και συνεργασία μπορούμε να πετύχουμε την υλοποίηση των στόχων μας, γι αυτόσας καλούμε όλες και όλουςνα παρευρεθείτε και να καταθέσετε τις προτάσεις σας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Για το Δ.Σ. της Ε.Ι.Ε.Τ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο ΓEN. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ                        ΓΑΒΡΙΗΛ ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΗΣ

Μοιραστείτε το

Submit to Facebook
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Μάιος 2016 11:44

footer