Επιστολή Προέδρου ΕΙΕΤ

  • Μαϊ 04, 2016

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ε.Ι.Ε.Τ. ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Όπως ήδη σας έχει γνωστοποιηθεί με σχετική πρόσκληση, το Σάββατο 7 Μαΐου και ώρα 11 π.μ. στο ξενοδοχείο Stanley (Οδυσσέως 1, πλατεία Καραϊσκάκη - στάση Μετρό "Μεταξουργείο", τηλ. 210 - 5241611), θα πραγματοποιηθεί ΑΝΟΙΧΤΗ για όλα τα μέλη μας συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΙΕΤ.

Ως Δ.Σ. θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική και καθοριστική για το μέλλον της Ε.Ι.Ε.Τ. και των εφημερίδων μας την Σαββατιάτικη συνάντηση καθώς βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο για τον κλάδο μας σημείο, με ανοιχτά πολλά μείζονα θέματα και με μεθοδεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη και αν υλοποιηθούν θα οδηγήσουν σε μαρασμό την πλειοψηφία των εφημερίδων μας (κατάργηση αγγελιοσήμου, αύξηση ΦΠΑ στις συνδρομές - πωλήσεις, κατάργηση δημοσιεύσεων, ΕΛΤΑ κ.α.).

Ωστόσο, όπως αναφέραμε και στο Δελτίο Τύπου – Πρόσκληση που σας αποστείλαμε την προηγούμενη εβδομάδα, εκτός των παραπάνω θα συζητηθούν οι αναπτυξιακές δράσεις που έχει επεξεργαστεί η διοίκηση της Ένωσης μας, όπως:

1) Συνεργασία με εξωτερικούς συνεργάτες με στόχο να προσελκύσουμε διαφήμιση που θα αποφέρει έσοδα τόσο για τα μέλη όσο και την Ένωση μας.

2) Δημιουργία και ανάπτυξη ιστοσελίδων των μελών μας, με στόχο να συμπεριληφθούν στο Ηλεκτρονικό Μητρώο ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης – ενημερωτικών ιστοσελίδων που σχεδιάζει η Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας.

3) Δημιουργία πανελλήνιου ειδησεογραφικού portal, υπό την σκέπη της Ε.Ι.Ε.Τ. με στόχο να αποφέρει έσοδα τόσο στην Ένωση όσο και στα μέλη που θα συμμετάσχουν.

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Καταλαβαίνουμε ότι λίγες μέρες μετά το Πάσχα είναι δύσκολο για κάποιους συναδέλφους να παρευρεθούν, όμως λόγω του επείγοντος των θεμάτων που θα συζητηθούν θεωρήθηκε επιβεβλημένο να ορίσουμε την συγκεκριμένη ημερομηνία.

Ωστόσο, καθώς βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη εποχή για τις εφημερίδες - επιχειρήσεις μας, θεωρούμε ότι μόνο με συσπείρωση, ενότητα και συνεργασία μπορούμε να πετύχουμε την υλοποίηση των στόχων μας, γι αυτόσας καλούμε όλες και όλουςνα παρευρεθείτε στην καθοριστική συνεδρίαση της 7ης Μαΐου και να καταθέσετε τις προτάσεις σας.

Στη συνάντηση του ερχόμενου Σαββάτου θα δρομολογηθούν οι επόμενες κινήσεις της Ε.Ι.Ε.Τ., όσον αφορά τις διεκδικήσεις μας σε θέματα που αφορούν την επιβίωση των εφημερίδων μας (κατάργηση αγγελιοσήμου, αύξηση ΦΠΑ στις συνδρομές - πωλήσεις, κατάργηση δημοσιεύσεων, ΕΛΤΑ κ.α.), αλλά και τις αναπτυξιακές δράσεις που προγραμματίζουμε.

Σας περιμένουμε...

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Ι.Ε.Τ.

 

Υ.Γ.: Στοιχεία επικοινωνίας προέδρου: τηλέφωνα 6977-441.625, 28210-88.066, mail: neoiorizontes1992@gmail.com

Μοιραστείτε το

Submit to Facebook
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ Ε.Ι.Ε.Τ. »

footer