ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΠΑ

  • Δεκ 09, 2015

Τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και υπεύθυνο για τον σχεδιασμό του νέου ΕΣΠΑ κ. Αλέξη Χαρίτση επισκέφθηκαν την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου ο πρόεδρος της Ε.Ι.Ε.Τ. κ. Αντώνης Μουντάκης και το μέλος του Δ.Σ. κ. Νίκος Σουρλόπουλος οι οποίοι ενημερώθηκαν από τον κ. Χαρίτση για την εξέλιξη των νέων επιδοτούμενων αναπτυξιακών προγραμμάτων.

Ο κ. Υφυπουργός τόνισε ότι προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι να αξιοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο τα προγράμματα του ΕΣΠΑ μέσω των επιχειρήσεων που έχουν ξεκάθαρους αναπτυξιακούς προσανατολισμούς αλλά και για την ενίσχυση της απασχόλησης με την επιδότηση νέων θέσεων εργασίας.

Ο κ. Χαρίτσης αναφέρθηκε ακόμα στην προώθηση συνεργατικών σχημάτων που θα έχουν τη δυνατότητα να εξοικονομήσουν κόστη και να δημιουργήσουν προϊόντα και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην επιδότηση των Κοινωνικών Επιχειρήσεων των λεγόμενων ΚΟΙΝΣΕΠ, οι οποίες έχουν ως πρωτεύοντα στόχο την αύξηση της απασχόλησης. Πολύ σύντομα μάλιστα, όπως μας αποκάλυψε ο Υπουργός, θα δημοσιευθεί ένα επιδοτούμενο πρόγραμμα αποκλειστικά για ΚΟΙΝΣΕΠ.

Οι δύο πλευρές (Υπουργείο Ανάπτυξης - Ε.Ι.Ε.Τ.) θα συνεχίσουν την συνεργασία τους έτσι ώστε να δημιουργηθούν οι καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για την αξιοποίηση των προγραμμάτων ΕΣΠΑ για τα μέλη της Ένωσης μας

Μοιραστείτε το

Submit to Facebook
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Δεκέμβριος 2015 19:39

footer