Συνάντηση με Ενώσεις Τύπου

  • Οκτ 23, 2015

Συνάντηση με Ενώσεις Τύπου

Την Παρασκευή 16-10-2015, με πρωτοβουλία του προέδρου της Ε.Ι.Ε.Τ. κ. Αντώνη Μουντάκη πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης μας συνάντηση με εκπροσώπους του Συνδέσμου Ημερήσιων Περιφερειακών Εφημερίδων, της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερήσιων Επαρχιακών Εφημερίδων, της Ένωσης Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου και της Ένωσης Τοπικών Εφημερίδων Αττικής.

Οι εκπρόσωποι των πέντε Ενώσεων συμφώνησαν να αποστείλουν κοινή επιστολή προς τον Υπουργό Εργασίας για το θέμα του Αγγελιοσήμου, στηρίζοντας τις θέσεις του ΕΤΑΠ ΜΜΕ που έχει αποδείξει τεκμηριωμένα ότι το Αγγελιόσημο είναι ανταποδοτικό τέλος, κάτι που έχουν αποδεχθεί νομικά και τα αρμόδια όργανα του Κράτους.

Τυχόν κατάργηση του Αγγελιόσημου θα προκαλέσει, χωρίς λόγο, δημοσιονομική επιβάρυνση στο κράτος και παράλληλα θα οδηγήσει σε κατάρρευση το ασφαλιστικό μας ταμείο.

Επίσης, οι εκπρόσωποι των Ενώσεων συμφώνησαν να καταθέσουν από κοινού πρόταση για την ενιαία τιμή πόντου των δημοσιεύσεων που θα ισχύσει από 1-1-2016, ενώ εξετάζουν το να ζητήσουν από κοινού απολογισμό από τις Περιφέρειες και τους Δημόσιους φορείς όσον αφορά διαφημιστικά προγράμματα που εγκρίθηκαν τα τελευταία έτη.

Μοιραστείτε το

Submit to Facebook
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Δεκέμβριος 2015 18:56
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Κατάθεση Πόθεν έσχες μέχρι 26-11-2015 »

footer