Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης

  • Οκτ 08, 2015

Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης

 

Την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου συναντήθηκαν με τον Υπουργό Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Ι.Ε.Τ. Αντώνης Μουντάκης, ο Β’ Αντιπρόεδρος Σπύρος Λάτσας και η ειδική γραμματέας Σμαρώ Γιαννούλη, και είχαν συναντήσεις με:

Η αντιπροσωπεία της Ε.Ι.Ε.Τ.έθεσε στον κ. Κουρουμπλή θέματα που αφορούν από κοινού τις εβδομαδιαίες περιφερειακές εφημερίδες και τους Ο.Τ.Α., όπως τον τρόπο διανομής των προγραμμάτων διαφημιστικής προβολής των Περιφερειών, από τα οποία οι εφημερίδες - μέλη της Ε.Ι.Ε.Τ. δεν λαμβάνουν τα ποσά που τους αναλογούν (σ.σ.: Η Ένωση μας θα ζητήσει από όλες τις Περιφέρειες -άμεσα και εγγράφως- απολογισμό για τα έτη 2014 και 2015). Επίσης, οι εκπρόσωποι της Ε.Ι.Ε.Τ. συζήτησαν με τον κ. Υπουργό το θέμα των δημοσιεύσεων των Ο.Τ.Α.και τις καθυστερήσεις εξόφλησης αυτών.

Ο κ. Κουρουμπλής διαβεβαίωσε τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ι.Ε.Τ. ότι θα μελετήσει το υπόμνημα που του κατέθεσαν και όλα τα θέματα που απασχολούν τον εβδομαδιαίο περιφερειακό τύπο θα συζητηθούν σε νέα συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Μοιραστείτε το

Submit to Facebook
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Δεκέμβριος 2015 18:58
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΕΙΕΤ »

footer