Διεθνές Forum Δημοσιογραφίας 2024 από το iMEdD

Διεθνές Forum Δημοσιογραφίας 2024 από το iMEdD

Σας ενημερώνουμε για το επερχόμενο Διεθνές Forum Δημοσιογραφίας 2024, μια ετήσια δημοσιογραφική συνάντηση που διοργανώνεται από το iMEdD (incubator for Media Education and Development) και θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, στην Πειραιώς 260, στις 26-28 Σεπτεμβρίου.

Το φετινό θέμα, “Unveiling Stories, Shifting Perspectives”, εστιάζει στις πιο κρίσιμες προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα η δημοσιογραφία. Έχουν προσκληθεί διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και τον κόσμο, που θα συμμετάσχουν σε ομιλίες, εργαστήρια, ανοιχτές συζητήσεις και άλλες εκδηλώσεις.
Στόχος τους Διεθνούς Forum είναι να προσφέρει πολύτιμες γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες σε όλους τους επαγγελματίες των μέσων ενημέρωσης που θα παρευρεθούν (δωρεάν).

Τα θέματα αφορούν, μεταξύ άλλων, το παγκόσμιο φαινόμενο της αποφυγής ειδήσεων, την ελευθερία του Τύπου, τη δημιουργία κοινοτήτων γύρω από μια έρευνα, την αποκριτική δημοσιογραφία (Solutions Journalism) για μικρά newsrooms και βραβευμένες έρευνες από όλο τον κόσμο.

Μια αξιοσημείωτη φετινή προσθήκη είναι το UNCOVERED Conference 2024, το μεγαλύτερο διασυνοριακό συνέδριο ερευνητικής δημοσιογραφίας στην Ευρώπη.
Οι εγγραφές για το Forum έχουν ανοίξει και μπορείτε να το παρακολουθήσετε είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ατζέντα, τον πλήρη κατάλογο των ομιλητών και τη διαδικασία της εγγραφής, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Για το Δ.Σ. της ΕΙΕΤ

 

         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ                        ΝΙΚΟΣ ΣΟΥΡΛΟΠΟΥΛΟΣ

Share This